Data publikacji: 2012-12-24 , 06:30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Polacy nie potrafią zapomnieć o pracy. Nawet w Boże Narodzenie.Kategoria: Praca, BIZNESStatystyczny Polak spędza w pracy ponad 2 tys. godzin rocznie. Po�
Walentynki last minute – puszysty sernik walentynkowy z borówkamiTo już za dwa dni! Walentynki za pasem, a jeśli nadal nie masz pomysłu jak osłodzić sobie i swojej drogiej połówce walentynkowy weekend, mamy propozycję!
Najzdrowszy napój do świątecznych posiłków:kompot z suszonych owoców HELIOJego aromatyczny zapach roznoszący się po całym domu tworzy niesamowitą, magiczną atmosferę. Otula nas ciepłymi wspomnieniami z dzieciństwa, wywo
Data publikacji: 2015-09-21 , 06:40Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ania Rusowicz przygotowuje płytę z pastorałkamiKategoria: Muzyka, LIFESTYLEJesienią ukaże się kolejna płyta Ania Rusowicz, tym razem artystka zaśpiew
Informacja prasowa27 marca 2018, Nowy SączŚniadanie wielkanocne to prawdziwe wyzwanie w diecie bezglutenowej. Jak zatem rozpocząć świąteczny poranek bez domowego żurku z chlebem lub smakowitego mazurka? Jak się okazuje, osoby
WADOOWICE, 31.01.2020 r.10 porad jak wytrwać w postanowieniach noworocznych – zbilansowana dieta i aktywność fizycznaZ początkiem każdego roku podejmujemy szereg nowych postanowień. Najczęściej dotyczą one zdrowszej diety,
Informacja prasowa Warszawa, 19 listopada 2018 r.Święta Bożego Narodzenia to czas, który wymaga specjalnej oprawy. 1 grudnia w Domotece odbędzie się wydarzenie „Święta w Dobrym Stylu”, którego celem jest pokazanie
Warszawa, 23 stycznia 2018Walentynki: święto zmysłowych koronek Żadna część garderoby nie kojarzy się ze świętem zakochanych tak bardzo jak bielizna. Misternie tkane koronki, zmysłowe wiązania, lekkie baskinki. Drapież
Miękkie, miłe w dotyku, z „mocą” odganiania smutków i potworów spod łóżka… Nie ma chyba dziecka, które by ich nie lubiło. Ale przytulanki to tak naprawdę uniwersalny prezent, którym można sprawić przyjemność takż
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.