Warszawa, 18 grudnia 2018 r.Świąteczne ozdoby w perłowym wydaniu Połyskujące perłowym blaskiem dekoracje to niezawodny przepis, by wyczarować magiczny klimat na święta. Mieniąc się odcieniami srebra czy złota będą stano
Smacznie i od serca –jadalne prezenty na świętaNajbardziej osobiste i pełne emocji prezenty to te przygotowane własnoręcznie. Świetnym pomysłem na święta są jadalne prezenty. W pięknym opakowaniu będą cieszyć i oko i p
Kulinarne JAWOlucje – czyli przepis na aromatyczne kluski śląskie serwowane z kremowym sosem serowym z pesto, pieczarkami i orzechamiDobrze znane kluski śląskie w zupełnie nowej odsłonie? Nie ma sprawy! Oto przepis na arom
Siostra Janina w akcji #zostanwdomuYouTube: W ramach internetowej akcji #zostanwdomu Siostra Janina przygotowała akustyczną wersję utworu „Zajmij się mną”. Okres Świąt Wielkanocnych to czas wyciszenia i oczekiwania (Wiel
Data publikacji: 2017-12-21 , 06:24Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Michał Koterski: to będą niesamowite święta, bo teraz mam wszystko – miłość i rodzinęKategoria: Gwiazdy, LIFESTYLEAktor z utęsknieniem czeka na z
Data publikacji: 2018-12-05 , 06:23Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zygmunt Chajzer: Zastanawiam się, na ile symbolika „pustego krzesła” przy wigilijnym stole, stała się wyłącznie teoretyczna. Czy naprawdę bylibyśmy
¬Włocławek, 6 grudnia 2017 r.Powiedz to na słodko! W szale przedświątecznych zakupów i domowych porządków łatwo zapomnieć o tym, że w święta najważniejsze są relacje. Szczere i serdeczne, z ludźmi bliskimi sercu i ty
Data publikacji: 2017-12-15 , 06:32Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Edyta Herbuś: Relacje z drugim człowiekiem warto pielęgnować. Wszystko inne jest mniej lub bardziej istotnym dodatkiemKategoria: Gwiazdy, LIFESTYLEWięzi
Informacja prasowaWarszawa, 10 kwietnia 2017Regionalna słodka Wielkanoc z bakaliamiReceptury tradycyjnych wielkanocnych słodkości przekazywane są w rodzinach z pokolenia na pokolenie. Sukces doskonałego mazurka, tkwi nie tylko
Świąteczny filet z sandacza w sosie holenderskim z serkiem topionymPrzepis poleca Robert Muzyczka, ekspert kulinarny MSM MońkiSkładniki:• 500 g filetu z sandacza• 2 łyżki masła klarowanego• 2 łodygi selera naciowego