Informacja prasowa, 27.03.2018Jak przeżyć Wielkanoc i nie utyćŚwięta wielkanocne, jak każde polskie, tradycyjne święta to przede wszystkim góry pysznego, ale również kalorycznego jedzenia. Jaja w majonezie, tłuste mięsa,
Informacja prasowa 5.10.2016 r.Gerhard Lohfink, „Jeśli nie dzisiaj, to kiedy?”, liczba stron: 248 , cena: 25,00 zł, ISBN: 978-83-7516-933-1Nieoczywiste myśli o Bogu i świecieJeśli nie dzisiaj, to kiedy? to duchowe przemyśl
Warszawa, 12 grudnia 2018 r.Informacja prasowa5 kroków do powiedzenia „przepraszam”Podobno, jak mówią słowa piosenki: „Miłość ci wszystko wybaczy”. Niestety, jak się okazuje, w życiu codziennym często mamy problem
Warszawa/Brześć Kujawski, 17.12.2018 r.Informacja prasowa Tradycyjne bożonarodzeniowe potrawy w nowej odsłonie. Sprawdzone przepisy na świąteczne hityBars
Warszawa, 24.11.2014Informacja prasowaOkazjum.pl: Sieci wydłużają sezon świąteczny, by zwiększyć sprzedaż W sieciach handlowych Święta zaczynają się? już 54 dni przed Świętami. Co ciekawe, sklepy jak ognia unikają na
Świąteczne porządki last minute – z tymi produktami nadrobisz zaległości„Święta tuż, tuż” – od połowy listopada słychać to hasło na każdym kroku. Zamiast jednak zabrać się za porządki od razu, odkładamy je z
Data publikacji: 2011-12-15 , 13:00Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Przedświąteczna gorączka na rynku pracyKategoria: Praca, BIZNESJak zarobić na świętach Bożego Narodzenia? Zostań świętym Mikołajem, sprzedawcą ka
Nowości Wydawnictwa Świętego Wojciecha.Boże Narodzenie. Książka do kolorowaniaAntonia Jackson, Felicity French32 str., 200 x 213 mm, oprawa miękka, ISBN 978-83-8065-108-1, cena 7,90 złPotrzebujesz pozbyć się natłoku myś
Barszcz z uszkami, karp, pierogi, czy kompot z suszu – podczas wigilijnej wieczerzy stawiamy zwykle na klasykę kuchni polskiej. Świąteczne dni to w wielu domach czas spotkań z rodziną i przyjaciółmi przy uroczystym obiedzie. J
Informacja prasowaWarszawa, 7 grudnia 2016 r.Bakalie – świąteczny „must have” nie tylko w kuchni Świąteczny dom pachnie korzennymi przyprawami i bakaliami. Stały się one nieodłącznym składnikiem przygotowywanych s