Barszcz nie tylko czerwony – nieznane oblicza świątecznej zupyCzerwony i biały to tylko dwa kolory, jakie może przybrać barszcz. Zgodnie z definicją jest to bowiem zupa o wyraźnym smaku, przygotowana na zakwasie, z dodatkiem
Data publikacji: 2013-12-24 , 06:00Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Święta spędzane w samotności mogą prowadzić do depresjiKategoria: Psychologia, LIFESTYLENie dla wszystkich święta będą czasem radości, przyjaznej
Tosca Lee„Królowa Saby”Wydawnictwo Świętego WojciechaPrawda zaklęta w legendzieNakładem wydawnictwa Świętego Wojciecha ukazuje się najnowsza książka w serii Na Osi Czasu pt. „Królowa Saby” amerykańskiej pisarki
Data publikacji: 2017-12-18 , 06:27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Grażyna Wolszczak święta najczęściej spędza poza domem. Od męczących przygotowań ważniejsza jest radość ze spotkania z bliskimiKategoria: Gwiazdy,
INFORMACJA PRASOWAZestawy prezentowe KamillZ myślą o Mikołajkach i zbliżającym się dużymi krokami szaleństwie świątecznych zakupów marka Kamill przygotowała zestawy kosmetyków w atrakcyjnych cenach. Każdy z czterech ide
Data publikacji: 2014-04-17 , 06:10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Święta wielkanocne będą niewiele droższe od ubiegłorocznych. Niektóre produkty wręcz potaniałyKategoria: Handel, BIZNESW święta, czy to Wielkanoc,
Data publikacji: 2016-12-21 , 06:50Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Elżbieta Romanowska: W święta nie odmówię sobie pyszności przygotowanych przez mamę. Spacery z psami pomogą mi to przetrwać bezboleśnieKategoria: Gw
Informacja prasowa16 marca 2015 r.Żurek nie jedno ma imię Żurek to tradycyjna polska potrawa, serwowana podczas Świąt Wielkanocnych. Przygotowany na bazie zakwasu z razowej mąki żytniej, o lekko kwaśnym smaku, stał się nie
Data publikacji: 2018-12-11 , 06:31Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Julia Wróblewska: Jestem bardzo rodzinną osobą. Święta to dla nas magiczny czas, kiedy wszyscy życzymy sobie dobrze i przytulamy sięKategoria: Gwiazdy,
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:• 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:• 60 g suszonych grzybów• 200 g kiszonej kapusty• 1 cebula• 1 łyżka mas�