Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.
Warszawa, 15 lutego 2021 r.Kuchnia regionalna wraca do mody Kuchnia lokalna znów zaczyna królować na naszych stołach. Na przestrzeni wieków oddziaływały na nią różne narodowości. Możemy doszukać się w niej inspiracji ku
Data publikacji: 2019-10-23Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pierwsza w dziejach ilustrowana historia sztukiKategoria: BIZNES, KulturaGrafika ArtystycznaMożna powiedzieć, że to pierwsza w dziejach ilustrowana historia szt
Święto najmłodszych na wiele sposobówChoć Dzień Dziecka nie przypada w tym roku w dzień wolny, nie powinniśmy zlekceważyć tej niezwykłej okazji do świętowania. Znajomość upodobań pociechy, odrobina fantazji i przede ws
Polacy uwielbiają mięsne przysmaki. Kiełbasy, szynki i inne wędliny często goszczą na rodzimych stołach. Cenimy sobie w nich wysoką jakość i tradycyjny, domowy smak. Do klasyków serwowanych od lat można zaliczyć kiełbasę
Warszawa, 20 grudnia 2019Informacja prasowaPostanowienia noworoczne: co zrobić, aby więcej zaoszczędzić?8 procent. Jak wynika z badania University of Scranton, zaledwie tyle osób, które robią postanowienia noworoczne, w rzecz
Wielkanocny harmonogramCzar wielkanocnej aury pryska, kiedy podczas okresu przedświątecznego zaczynamy się spieszyć i denerwować. Gorączkowe przygotowania do Wielkanocy nie muszą być wcale stresujące, jeśli krok po kroku zap
Warszawa, 23 grudnia 2019 r. SOFITEL WROCLAW OLD TOWN ZAPRASZA NA WYJĄTKOWĄ WYSTAWĘ. POWSTAŁA WE WSPÓŁPRACY ZE SZKOŁĄ ARTYSTYCZNEGO PROJEKTOWANIA UBIORUArt de Noël, czyli celebracja Bożego Narodzenia jest dla Sofitel Hotels
Puk, Puk! Czy to mój Bóg? Przygotowanie do pierwszej Spowiedzi Świętej”, s. Ines Krawczyk MChR – nowość.Na życzenie prześlę egz. recenzyjny.Puk, Puk! Czy to mój Bóg?Przygotowanie do pierwszej Spowiedzi ŚwiętejInes
Świąteczny filet z sandacza w sosie holenderskim z serkiem topionymPrzepis poleca Robert Muzyczka, ekspert kulinarny MSM MońkiSkładniki:• 500 g filetu z sandacza• 2 łyżki masła klarowanego• 2 łodygi selera naciowego