Informacja prasowa27 listopada 2018, WarszawaAndrzejki to wyjątkowy dzień, będący często jedną z ostatnich okazji do wyszalenia się przed Adwentem. Są doskonałym pretekstem do zorganizowania w swoim domu niepowtarzalnej impr
Informacja prasowa 5.10.2016 r.Brat Bernard-Marie, „Większa radość jest z dawania. Przysłowia Nowego Testamentu”, liczba stron: 176, cena: 20,00 zł, ISBN: 978-83-7516-919-5Wyłowione „perły Nowego Testamentu”Nowy Testa
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:• 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:• 60 g suszonych grzybów• 200 g kiszonej kapusty• 1 cebula• 1 łyżka mas�
Warszawa, 14.12.2020 r.Przygotowania do świąt Bożego Narodzenia to dla wielu z nas spore wyzwanie. Porządki, prezenty, czy wreszcie wigilijna kolacja – niejedna pani domu od tygodni zastanawia się jak zadowolić podniebienia do
Rebeka. Wymarzona panna młoda, Antonella Anghinoni173 x 240 mm, 64 strony, oprawa miękka ze skrzydełkami, ISBN 978-83-7516-826-6cena 20, 00 złTa piękna, uczynna i odczytująca zamysły Boga, dziewczyna została żoną Izaaka, t
Informacja prasowa, 27.03.2018Jak przeżyć Wielkanoc i nie utyćŚwięta wielkanocne, jak każde polskie, tradycyjne święta to przede wszystkim góry pysznego, ale również kalorycznego jedzenia. Jaja w majonezie, tłuste mięsa,
Informacja prasowaWarszawa, 18 grudnia 2017Świąteczne „must have” – orzechyPrzepis na idealne Boże Narodzenie jest banalnie prosty: odpowiednia atmosfera, ciepło domowego ogniska, choć odrobina śniegu, drobne upomink
Tosca Lee„Królowa Saby”Wydawnictwo Świętego WojciechaPrawda zaklęta w legendzieNakładem wydawnictwa Świętego Wojciecha ukazuje się najnowsza książka w serii Na Osi Czasu pt. „Królowa Saby” amerykańskiej pisarki
Data publikacji: 2014-12-24 , 06:00Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: 30 proc. Polaków stresuje się z powodu świąt. Dla wielu to przykry obowiązek, a nie czas wypoczynkuKategoria: Problemy społeczne, BIZNESCo trzeci Polak
Magia dodatków –menu na Wielkanocwedług Jakuba KuroniaKażde święta mają swój niepowtarzalny smak. Wielkanoc to bez wątpienia aromatyczny żurek, biała kiełbasa z ćwikłą, puszyste baby i kolorowe mazurki. Choć klasyka