Czego najczęściej brakuje naszym dziadkom? To pytanie zadajemy sobie niezwykle często, a już nagminnie w okolicach stycznia, kiedy to obchodzimy ich święto. Podpytujemy najbliższych, jaki upominek sprawiłby im radość, a oni i
Informacja prasowa16 marca 2015 r.Żurek nie jedno ma imię Żurek to tradycyjna polska potrawa, serwowana podczas Świąt Wielkanocnych. Przygotowany na bazie zakwasu z razowej mąki żytniej, o lekko kwaśnym smaku, stał się nie
Idealny ser do pizzy. Który będzie najlepszy? – Dzień Pizzy (9.02) Informacja prasowaGrajewo, 2 lutego 2021Kto z nas nie lubi pizzy? To danie, które uwielbiają dzieci i dorośli, sprawdzi się zarówno na spotkanie ze zna
INFORMACJA PRASOWAZestawy prezentowe KamillZ myślą o Mikołajkach i zbliżającym się dużymi krokami szaleństwie świątecznych zakupów marka Kamill przygotowała zestawy kosmetyków w atrakcyjnych cenach. Każdy z czterech ide
Siostra Janina w akcji #zostanwdomuYouTube: W ramach internetowej akcji #zostanwdomu Siostra Janina przygotowała akustyczną wersję utworu „Zajmij się mną”. Okres Świąt Wielkanocnych to czas wyciszenia i oczekiwania (Wiel
Data publikacji: 2015-09-21 , 06:40Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ania Rusowicz przygotowuje płytę z pastorałkamiKategoria: Muzyka, LIFESTYLEJesienią ukaże się kolejna płyta Ania Rusowicz, tym razem artystka zaśpiew
Informacja prasowa ZasmakujRadości.plstyczeń 2019 r.Dla babci i dziadka – pamięć, wdzięczność, radośćPomysły na prezenty od ZasmakujRadości.plBabcie i dziadkowie – wyrozumiali, troskliwi, cierpliwi i pełni miłości
Warszawa, 20 stycznia 2021 r.Złota Wiśnia i Śliwka Nałęczowska – dla najbliższych sercuPoczątek roku obfituje w dni, sprzyjające słodkiemu świętowaniu i okazywaniu uczuć najbliższym. Upominkiem, który sprawi, że serc
Puk, Puk! Czy to mój Bóg? Przygotowanie do pierwszej Spowiedzi Świętej”, s. Ines Krawczyk MChR – nowość.Na życzenie prześlę egz. recenzyjny.Puk, Puk! Czy to mój Bóg?Przygotowanie do pierwszej Spowiedzi ŚwiętejInes
Intensywny, dymny aromat wędzonych specjałów idealnie komponuje się z ostatnimi dniami jesieni, kiedy w kuchni coraz częściej pojawiają się potrawy cięższe i bardziej treściwe, niż ma to miejsce w czasie ciepłych miesięcy