Informacja prasowa z dnia 11.10.2016 r.Cezary Kościelniak, Frunze w meczecie , liczba stron: 168, ISBN 978-83-8065-007-7, cena: 22,00 złNiewielu ludzi wie, gdzie jest Kirgizja, a jeszcze mniej – czym ona jest. Państwo zupełnie
Warszawa, 20 stycznia 2021 r.Złota Wiśnia i Śliwka Nałęczowska – dla najbliższych sercuPoczątek roku obfituje w dni, sprzyjające słodkiemu świętowaniu i okazywaniu uczuć najbliższym. Upominkiem, który sprawi, że serc
Smak wspólnych chwil – ciastka pełne miłości na WalentynkiJest taki jeden dzień w ciągu roku, w którym nawet ci mniej wylewni w uczuciach, chcą sprawić ukochanej osobie radość i pokazać, jak jest ona dla nich ważna.
W co się ubrać na Wigilię i Sylwestra? Postaw na wygodę z nutą elegancji!Wigilia, rozpoczynająca święta Bożego Narodzenia, jak i Sylwester to jedne z najbardziej uroczystych dni w roku. Mimo, że spędzimy je w mniejszym gron
Szybki obiad – poznaj patent na kluski leniwe17 lutego 2021Nie masz pomysłu na szybki obiad? Czasem najprostsze przepisy są najlepszym rozwiązaniem. W kuchni warto sięgać do zapomnianej polskiej kulinarnej klasyki. Czasem
Tosca Lee„Królowa Saby”Wydawnictwo Świętego WojciechaPrawda zaklęta w legendzieNakładem wydawnictwa Świętego Wojciecha ukazuje się najnowsza książka w serii Na Osi Czasu pt. „Królowa Saby” amerykańskiej pisarki
Sieć kawiarni Green Caffè Nero odlicza promocje do świąt.Kalendarz adwentowy w aplikacji mobilnejŚwiąteczna gorączka trwa! W Wigilię czeka na nich specjalna niespodzianka – Green Caffé Nero tego dnia rozda 40 000 bonów na
Polacy uwielbiają mięsne przysmaki. Kiełbasy, szynki i inne wędliny często goszczą na rodzimych stołach. Cenimy sobie w nich wysoką jakość i tradycyjny, domowy smak. Do klasyków serwowanych od lat można zaliczyć kiełbasę
Data publikacji: 2013-12-16 , 06:30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pracodawcy szykują hojne prezenty dla swoich pracownikówKategoria: Firma, BIZNESŚwięta Bożego Narodzenia stały się dla polskich pracodawców główną
Warszawa, 8 lutego 2020Międzynarodowy Dzień Pizzy, czyli ulubione święto kulinarne PolakówPolacy są pasjonatami kuchni włoskiej. Kochamy zarówno desery, risotto jak i makarony, czy pizzę. To właśnie ten najpopularniejszy n