Warszawa, 29.11.2018 r.Nie ma zapewne na świecie osoby, która nie wysłała kiedyś listu do św. Mikołaja do Laponii. Tymczasem okazuje się, że właściwy adres to nie mroźna kraina w Finlandii, ale malownicza Turcja. To właś
Data publikacji: 2016-12-22 , 06:55Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Agnieszka Woźniak-Starak: dla mnie to był wspaniały rok i trudno go będzie powtórzyćKategoria: Gwiazdy, LIFESTYLEDziennikarka nie traktuje początku ro
Informacja prasowa27 listopada 2018, WarszawaAndrzejki to wyjątkowy dzień, będący często jedną z ostatnich okazji do wyszalenia się przed Adwentem. Są doskonałym pretekstem do zorganizowania w swoim domu niepowtarzalnej impr
Świąteczne historie – moc bakalii Wspólne ubieranie choinki, pieczenie ciasteczek, lepienie pierogów z przepisu babci… to tradycje, które zbliżają nas do siebie. Już za chwilę znów spotkamy się z naszymi bliskimi podcza
Informacja prasowaŁódź, 26 września 2019 Dzień Chłopaka tuż tuż – zamiast głupot daj mu stylJuż w poniedziałek, 30 września Dzień Chłopaka. Mimo, że nie jest to święto tak znane i często obchodzone jak Dzień Ko
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.
Informacja prasowa27 marca 2018, Nowy SączŚniadanie wielkanocne to prawdziwe wyzwanie w diecie bezglutenowej. Jak zatem rozpocząć świąteczny poranek bez domowego żurku z chlebem lub smakowitego mazurka? Jak się okazuje, osoby
Walentynki – co najczęściej kupujemy dla naszej drugiej połówki?Co roku zastanawiamy się nad odpowiednim podarunkiem dla naszej drugiej połówki z okazji Walentynek. Jedni stawiają na drobny upominek, który z łatwością do
Warszawa, 25 listopada 2014 r.Podaruj bliskim unikatowe prezenty na święta!Zbliżające się święta to wyjątkowy czas, który spędzamy z osobami najbliższymi naszemu sercu. Tradycją stało się już, że w bożonarodzeniowym
Świąteczny filet z sandacza w sosie holenderskim z serkiem topionymPrzepis poleca Robert Muzyczka, ekspert kulinarny MSM MońkiSkładniki:• 500 g filetu z sandacza• 2 łyżki masła klarowanego• 2 łodygi selera naciowego