Naturalne afrodyzjaki – przepis na miłośćAfrodyzjaki, które swoją nazwę zawdzięczają greckiej Bogini Miłości- Afrodycie, działają jak prawdziwy eliksir miłości- pobudzają zmysły i wzmagają pożądanie, podkręca
Komentarz ekspercki Anna Orłowska, psycholog w Puckim Hospicjum pw. Św. Ojca Pio „Święta, w które się nie spotkamy – jak pomóc pacjentom w Hospicjach czy domach opieki”.Święta Bożego Narodzenia w samotności…. To ko
Barszcz z uszkami, karp, pierogi, czy kompot z suszu – podczas wigilijnej wieczerzy stawiamy zwykle na klasykę kuchni polskiej. Świąteczne dni to w wielu domach czas spotkań z rodziną i przyjaciółmi przy uroczystym obiedzie. J
Informacja prasowa16 marca 2015 r.Żurek nie jedno ma imię Żurek to tradycyjna polska potrawa, serwowana podczas Świąt Wielkanocnych. Przygotowany na bazie zakwasu z razowej mąki żytniej, o lekko kwaśnym smaku, stał się nie
Informacja prasowaWarszawa, 13.12.2019 r.Sugarfree rozpoczyna współpracę z Lidlem – sukienki na Sylwestra w cenie 89 zł Polska marka odzieżowa Sugarfree przygotowała wieczorową kolekcję sukienek stworzoną specjalnie dla L
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Na wigilijnym stole zwykle króluje karp podawany na różne sposoby, istotną rolę odgrywają jednak także śledzie. W oczekiwaniu na Pierwszą Gwiazdkę zapraszamy do wypróbowa
Informacja prasowaGrajewo, 19 stycznia 2021Wyjątkowy sernik z przepisu babci„Uważasz, że jesteś sprytny? To przekonaj babcię, że nie jesteś głodny” – ten internetowy żart wkrótce znów stanie się popularny, bo zbli�
Data publikacji: 2016-12-05 , 06:55Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Małgorzata Rozenek: 2016 rok to był dla mnie rok obfitujący w mocne doznania. I dobre, i złeKategoria: Gwiazdy, LIFESTYLEMijający rok gwiazda TVN uważa
Św. Stanisław Papczyński – rok po kanonizacji5 czerwca 2016 roku papież Franciszek ogłosił Założyciela Zgromadzenia Księży Marianów świętym Kościoła katolickiego. Od tego czasu kult św. Stanisława Papczyńskiego roz
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.