Informacja prasowaPoznań, 18 grudnia 2017Już za kilka dni będziemy świętować Boże Narodzenie. Jakie potrawy w tym roku będą królować na naszych stołach? W ten magiczny czas warto zaskoczyć swoich bliskich, podając w pie
Warszawa, 20 stycznia 2021 r.Złota Wiśnia i Śliwka Nałęczowska – dla najbliższych sercuPoczątek roku obfituje w dni, sprzyjające słodkiemu świętowaniu i okazywaniu uczuć najbliższym. Upominkiem, który sprawi, że serc
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:• 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:• 60 g suszonych grzybów• 200 g kiszonej kapusty• 1 cebula• 1 łyżka mas�
Już jutro Mikołajki, a wraz z nimi nie lada wyznanie jakim jest pierwsza grudniowa okazja do obdarowywania. Przedsmak świątecznej gorączki i wybór upominku dopasowanego do marzeń bliskiej osoby nie jest prostym zadaniem. Co wło
Warzywne dodatki na wielkanocnym stole gwarancją smacznych i zdrowych ŚwiątKategoria :Data publikacji: 26.03.2018Warzywne dodatki na wielkanocnym stole gwarancją smacznych i zdrowych ŚwiątŚniadanie wielkanocne to jedna z u
Warszawa, 28 grudnia 2020Spraw, by tegoroczny sylwesterbył najbardziej wyjątkową imprezą rokuKoniec roku zbliża się nieubłaganie. Pozostało już dosłownie kilka dni do tego, by najdziwniejszy w tym stuleciu rok przeszedł d
Data publikacji: 2013-11-13 , 06:40Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Polacy wciąż chętnie zaciągają pożyczki na święta, choć nie musząKategoria: Bankowość, BIZNESChoć większość Polaków deklaruje, że sfinansuj
Warszawa, 15 grudnia 2017 r. Okres przed Bożym Narodzeniem to jeden z najniebezpieczniejszych w ciągu całego roku – mówi ekspert z Fundacji Wiedza To Bezpieczeństwo. W ten wyjątkowy dla wielu z nas czas szczególnie aktywni s
Magia dodatków –menu na Wielkanocwedług Jakuba KuroniaKażde święta mają swój niepowtarzalny smak. Wielkanoc to bez wątpienia aromatyczny żurek, biała kiełbasa z ćwikłą, puszyste baby i kolorowe mazurki. Choć klasyka
Wielkanoc z wędlinami Hańderek Wielkanoc to wyjątkowy świąteczny czas, kiedy na stole musi być obficie. Po długiej nieobecności powracają na nie jaja zdobione różnymi technikami oraz przede wszystkim mięsa w przeróżniej