Data publikacji: 2018-12-12 , 06:22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dorota Wellman: Nie musimy zrobić 12 potraw i wypastować wszystkich podłóg. Nie popadajmy w paranojęKategoria: Gwiazdy, LIFESTYLEDziennikarka jest zwole
Data publikacji: 2018-11-26 , 06:27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Natalia Kukulska: Święta Bożego Narodzenia nie zawsze są tak piękne jak w filmach. Lubię ten czas, kiedy po prostu jest się razemKategoria: Gwiazdy, LI
Szybki obiad – poznaj patent na kluski leniwe17 lutego 2021Nie masz pomysłu na szybki obiad? Czasem najprostsze przepisy są najlepszym rozwiązaniem. W kuchni warto sięgać do zapomnianej polskiej kulinarnej klasyki. Czasem
Świąteczny filet z sandacza w sosie holenderskim z serkiem topionymPrzepis poleca Robert Muzyczka, ekspert kulinarny MSM MońkiSkładniki:• 500 g filetu z sandacza• 2 łyżki masła klarowanego• 2 łodygi selera naciowego
Światowy Dzień Wcześniaka – święto obchodzone 17 listopada każdego roku, by zwiększyć świadomość o przedwczesnych porodach i problemach przedwcześnie urodzonych dzieci oraz ich rodzin na całym świecie. Około 15 milion�
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 22 czerwca 2020 r.Relacja córki z ojcem – jak wpływa na dorosłe życie kobiety?Córeczka tatusia – choć niektórym to określenie kojarzy się negatywnie, to w rzeczywistości każda z dziewczyn c
Niedoceniany, a nieodłączny element Wielkanocny– chrzan w różnych postaciachTradycja wielkanocna kojarzy nam się przede wszystkim z kuchnią, a co za tym idziez klasycznymi dla tych świąt daniami. Puszyste babki, aromat
Informacja prasowa z dnia 25.10.2016 r.Matteo Spicuglia, Ziemia utracona, liczba stron: 206, cena: 24,90 zł, ISBN: 978-83-7516-992-8Z powodu mego imienia…Jak podaje organizacja Open Doors – 100 milionów ludzi w ponad 150 kraja
Trudno wyobrazić sobie Wielkanoc bez tradycyjnych wypieków – puszystych bab i wielobarwnych mazurków. Święta to także idealny czas na cukiernicze eksperymenty, których bazą mogą być klasyczne kremy i musy, idealne do wypeł
Informacja prasowaPoznań, 27 marca 2018 r.Jeśli z różnych powodów dopiero teraz wzięliście się za kulinarne przygotowania do Wielkanocny, to najważniejsze, abyście nie panikowali, tylko racjonalnie pomyśleli o zbliżający