Warszawa, 15 lutego 2021 r.Kuchnia regionalna wraca do mody Kuchnia lokalna znów zaczyna królować na naszych stołach. Na przestrzeni wieków oddziaływały na nią różne narodowości. Możemy doszukać się w niej inspiracji ku
Warszawa, 12 grudnia 2018 r.Informacja prasowa5 kroków do powiedzenia „przepraszam”Podobno, jak mówią słowa piosenki: „Miłość ci wszystko wybaczy”. Niestety, jak się okazuje, w życiu codziennym często mamy problem
Światowy Dzień Wcześniaka – święto obchodzone 17 listopada każdego roku, by zwiększyć świadomość o przedwczesnych porodach i problemach przedwcześnie urodzonych dzieci oraz ich rodzin na całym świecie. Około 15 milion�
Informacja prasowaGrajewo, 19 stycznia 2021Wyjątkowy sernik z przepisu babci„Uważasz, że jesteś sprytny? To przekonaj babcię, że nie jesteś głodny” – ten internetowy żart wkrótce znów stanie się popularny, bo zbli�
Wydawnictwo Świętego Wojciecha poleca lekturę obowiązkową na okres Wielkiego Postu.Drogi krzyżoweks. Marek PiedziewiczNowośćFormat: 105×185Liczba stron: 128Oprawa: zintegrowanaISBN: 978-83-8065-203-3Cena: 16 złSi
Informacja prasowaŁódź, 11 grudnia 2019 Sylwester ma styl, a Ty?Noc sylwestrowa zbliża się wielkimi krokami. Trzeba więc pomyśleć jak się ubrać aby stary rok zakończyć, a nowy rozpocząć w najlepszym stylu. Jeśli tylko
Czego najczęściej brakuje naszym dziadkom? To pytanie zadajemy sobie niezwykle często, a już nagminnie w okolicach stycznia, kiedy to obchodzimy ich święto. Podpytujemy najbliższych, jaki upominek sprawiłby im radość, a oni i
Data publikacji: 2015-09-21 , 06:40Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ania Rusowicz przygotowuje płytę z pastorałkamiKategoria: Muzyka, LIFESTYLEJesienią ukaże się kolejna płyta Ania Rusowicz, tym razem artystka zaśpiew
Data publikacji: 2017-12-22 , 06:27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Conrado Moreno: Polskie obyczaje i obrzędy są bardzo bogate. Na tym tle tradycje innych państw wypadają bladoKategoria: Gwiazdy, LIFESTYLEPrezenter podkr
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:• 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:• 60 g suszonych grzybów• 200 g kiszonej kapusty• 1 cebula• 1 łyżka mas�